Sunday, 23 September 2012

sambutan raya aidilfitri 2012

salam readers,

minggu lepas aku dan angkatan angkatan JPA dijemput beraya ke Amman. Kitaorang pergi sana naik coaster ( macam van ) tapi pemandu arab ni bawak laju giler. HAHA, macam racingg taw. Kat sini, semua kenderaan bawak laju giler. takde la nak bawak slow slow. ikot lorong. takde takde. Kadang kadang macam cuak a gak. Selamat ke tak naik coaster ni kan. tapi sebenarnya okay je. Dorang ni semua pro pro a



 memilih warna coklat untuk sambutan hari raya tahun ni
 ni kawan baik aku duk sini. Ain dan syiera. dua dua pakai speck hitam. sebab sini cuaca panas. silau. tapi yang bestnya angin sini sejuk. tak berpeluhh. tapi muka mungkin akan burn? HAHA. Sekarang ni tengah cuba nak sesuaikan diri dengan keadaan sekeliling. Life kat sini banyak kena berdikari beli kari semua a


apabila sampai je kat sana, aku macam terkesima jugak tengok semua pelajar pelajar malaysia berkumpul. semua macam tak pernah jumpa ponn sebab diorang duk dekat daerah yang berbeza beza. Segan jugak tengok mereka. Rasa diri ni terlalu jahil. HAHA. tapi aku percaya. Perubahan memerlukann masa. :) Mungkin suatu hari nanti saya boleh jadi sebaik mereka kan..

and yang lagi terperanjat is tengokk senior senior yang datang ada yang bawak anak. mostly, still bayi a.Waa..seronoknya tengok mereka. Keluarga bahagia :)

2 comments:

  1. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete